”THE BAR” - MOVEO DANCE COMPANY (Malta) - 7 octombrie


6 coregrafi relatează povestea a 8 personaje și interacțiunile lor în timpul unei nopți pline de evenimente la barul lor local. Publicul este invitat să asiste la modul în care relațiile și interacțiunile evoluează pe parcursul nopții, pe măsură ce se consumă mai mult alcool și se dezvăluie adevăratele culori ale fiecăruia. Principalele inspirații sunt extrase din experiențele personale ale tinereții noastre și din timpul petrecut cu prietenii. Atenție, spectacolul îți poate naște tot felul de amintiri! Un rollercoaster fizic și emoțional atât pentru interpreți, cât și pentru public, așa cum sunt majoritatea nopților noastre de băut.

Moveo Dance Company s-a format în 2008 de către directorul artistic Dorian Mallia, și de atunci produce lucrări contemporane atât local cât și internațional. În 2011, Diane Portelli s-a alăturat echipei Moveo, ca directoare de companie și coregrafă rezidentă.

Echipa artistică: Dorian Mallia (coregraf și dansator), Diane Portelli, Charlotte Carpentier, Gabriele Farinacci, Lucas Machado, Julia Lundberg, Victor Hermundstad, Cindelle Bouard (dansatori)

Spectacolul următor ->