”M DE LA MURPHY”- ANDREA GAVRILIU (Teatrul Național București)-14 noiembrie


„M de la Murphy” este un puzzle coregrafic bazat pe celebrele legi ale lui Murphy. Andrea Gavriliu și cei opt performeri vorbesc, prin mișcare, despre micile mari paradoxuri din viața noastră, de acele imperfecțiuni care ne unesc și ne îndepărtează în același timp.

Un spectacol de teatru fizic, „viu”, ludic, plin de umor, în care instrumentele esențiale de comunicare sunt corpurile și vocile performerilor – actori și dansatori. Corpul devine limbaj comic și exprimă cu dinamism și autoironie semnificații noi, pe care cuvintele nu le pot surprinde.
M de la Murphy” este un spectacol prin care am dorit să alătur opt corpuri, care provin din limbaje de mișcare diferite, modelate de stiluri variate de dans (și nu numai). Este o juxtapunere de culturi. Îmi imaginez toate aceste straturi ca pe componentele unei mari mașinării Rube Goldberg, al cărei mecanism este dansul". Andrea Gavriliu

Echipa artistică: Andrea Gavriliu (concept, coregrafie, ilustrație muzicală), Alexandru Chindriș
Eva Danciu, Roxana Fânață / Teodora Velescu, Mariana Gavriciuc, Pedro Aurelian Gâfei, Flavia Giurgiu, George Alexandru Pleșca, Tavi Voina (performeri), Cristian Simon (Light Design)


Spectacolul următor ->