Dar de ce să tac?

︎ Trailer

„Dar de ce să tac?” este un spectacol de dans contemporan inspirat din experiența persoanelor vulnerabile care au fost victime într-o relație abuzivă, despre teamă și neputință, dar mai ales despre puterea vindecătoare pe care o au poveștile împărtășite.
Te invit să iei loc și să privești în fața ta, înăuntrul tău și la cei din jur. Clipă de clipă se nasc și mor povești care rămân nespuse din rușine, teamă sau din dorința de a nega realitatea. Dar de ce să tac? Mă numesc Clara însă povestea mea se poate pierde ușor prin poveștile Marei, Cristinei, Anei, Denisei și așa mai departe. Cred că tu și cu mine semănăm. Ne dorim să fim
bine, nu? Să ne bucurăm de fiecare clipă a vieții și să nu cunoaștem suferința. Oameni trec prin viața noastră și lasă amprente. Uneori vizibile, aproape palpabile, alteori bine ascunse înăuntrul nostru.

...Ne lasăm modificați permanent și modelăm la rândul nostru tot ce ne înconjoară. Pe tine cine te-a clădit așa? Ai simțit vreodată că povestea ta nu îți aparține? Ai simțit vreodată nevoia să o spui cu voce tare? Dar de ce ai tăcut?

Data: 20 noiembrie
Locația: Casa Tineretului Timișoara

Coregrafie: Maria-Luiza Dimulescu, coregraf invitat București

Dansatori / artiști: Maria- Luiza Dimulescu, Bianca Bor, Iulia Lupașcu, Ioana Nimigean,
Adrian Piciorea (muzician)


Spectacolul următor ︎