Cursuri de dans contemporan pentru adulți începători și intermediari/avansați (cu Lavinia)

Indiferent de vârsta sau profesia noastră, dansul ne menține conectați, fericiți și în formă. Ne ajută să dezvoltăm noi abilități, să ne relaxăm și să ne cunoaștem mai bine. O viată activă ne păstrează echilibrați atât mental cât și fizic iar participarea la un curs de dans contemporan poate contribui în mod direct.

Structura de desfășurare a unui curs :


  • Prima parte este compusă din tehnici de dans modern și contemporan (Release, Humphrey, Graham) prin intermediul cărora pregătim corpul pentru curs;
  • A doua parte conține structuri coregrafice și fraze de mișcare cu ajutorul cărora ne exersăm capacitatea de învățare;
  • Ultima parte este dedicată creativității, improvizației și relaxării prin dans;


În cadrul primelor doua secțiuni ale cursului vom învața să dobândim o postură corectă, vom lucra cu echilibrul, ne vom dezvolta musculatura într-un mod armonios și ne vom exersa memorie prin învățarea unor fraze de mișcare. Simultan, ne vom familiariaza cu tehnicile pionierilor dansului modern și contemporan.

În cadrul celei de-a treia secțiuni, ne vom relaxa într-un mod dinamic prin intermediul exercițiilor de improvizație care ne vor pune creativitatea la treabă, stimulându-ne să depășim propriile limite corporale și mentale.

Diferența între cele două niveluri – începători și intermediari/avansați este ritmul de lucru și intensitatea exercițiilor propuse. Deși nu urmărim transformarea cursanților în dansatori profesioniști, respectăm ritmul de învățare diferit al fiecăruia și dorința de progres și aprofundare. Trecerea dintr-o grupă în cealaltă sau încadrarea la grupa de intermediari/avansați se face de către facilitatorul cursului, în urma unei evaluări a cursantului, atunci când acesta din urmă este pregătit fizic și își dorește această schimbare.

Așadar, fie că ești la prima întâlnire cu dansul contemporan sau dorești să lucrezi intensiv pe covorul de dans , ești binevenit alături de noi.Cu: Lavinia Urcan

Program:

MARȚI 19:00-20:00 ÎNCEPĂTORI 
              20:15-21:15  INTERMEDIARI/AVANSAȚI

JOI 19:00-20:00 INTERMEDIARI/AVANSAȚI 
       20:15-21:15 ÎNCEPĂTORI


Tarife:

Abonament 4 ședințe / lună: 150 Lei
Abonament 8 ședințe / lună: 250 Lei
O ședință: 50 Lei
Reduceri: 10% din prețul abonamentului pentru studenți și frați
Înscrieri: 0732 926 438 / unfoldmotion@gmail.com

Abonamentele sunt nerambursabile și nu se reportează de la o lună la alta. În cazul în care sunteți nevoiți să lipsiți, există posibilitatea recuperării ședinței respective intr-una din zilele din program.


Informații și înscrieri

︎ 0732 926 438
︎ unfoldmotion@gmail.com
︎ Unfold Motion


Cursul următor ︎