Curs de dans contemporan pentru copii (5-8 ani și 9-13 ani)

Indiferent de vârsta sau profesia noastră, dansul ne menține conectați, fericiți și în formă. Ne ajută să dezvoltăm noi abilități, să ne relaxăm și să ne cunoaștem mai bine. O viată activă ne păstrează echilibrați atât mental cât și fizic iar participarea la un curs de dans contemporan poate contribui în mod direct.

La cursurile de dans contemporan pentru copii, ne aventurăm împreună cu cei mici în lumea dansului, descoperim coregrafii energice, ne distrăm si ne dezvoltăm în mod armonios corpul.

Dansul este îmbinarea ideală dintre artă și sport, motiv pentru care cursurile susținute pentru copii au două componente.

Prima componentă va pune accentul pe dezvoltarea conditiei fizice, a fortei, a echilibrului și a mobilității, iar cea de-a doua va pune accentul pe dezvoltarea creativității și ritmicității, a înțelegerii muzicii și a limbajului corporal personal. Urmărim ca, prin participarea la curs, copiii să-și dezvolte grațios corpul și emoțiile prin  relația dintre ritm, muzică și mișcare.

La cererea participanților, se pot organiza prezentări deschise (din trei în trei luni).


Cu: Lavinia Urcan

Program:

MIERCURI 17:00-18:00 COPII 5-8 ANI
                    18:15-19:15 COPII 9-13 ANI   


Tarife:

Abonament 4 ședințe / lună: 150 Lei
Abonament 8 ședințe / lună: 250 Lei
O ședință: 50 Lei
Reduceri: 10% din prețul abonamentului pentru frați și familii monoparentale
Înscrieri: 0732 926 438 / unfoldmotion@gmail.com

Abonamentele sunt nerambursabile și nu se reportează de la o lună la alta. În cazul în care sunteți nevoiți să lipsiți, există posibilitatea recuperării ședinței respective intr-una din zilele din program.


Informații și înscrieri

︎ 0732 926 438
︎ unfoldmotion@gmail.com
︎ Unfold Motion


Cursul următor ︎