Curs de dans contemporan pentru adolescenți (14-17 ani)

Indiferent de vârsta sau profesia noastră, dansul ne menține conectați, fericiți și în formă. Ne ajută să dezvoltăm noi abilități, să ne relaxăm și să ne cunoaștem mai bine. O viată activă ne păstrează echilibrați atât mental cât și fizic iar participarea la un curs de dans contemporan poate contribui în mod direct.

Cursul se adresează adolescenților care își doresc să fie parte dintr-un colectiv deschis, unde accentul este pus pe experiența participării  și pe potențialul creativ al fiecărui cursant.  Prin intermediul dansului contemporan, tinerii sunt încurajați  să-și exploreze propriile emoții și senzații printr-un limbaj nou de exprimare facilitat de corp. De asemenea, aceștia își vor îmbunătăți postura, motricitatea și vor consolida încrederea în sine. Pe durata cursului, vom cunoaște limitele propriului corp dar și căi prin care să ne autodepășim, vom învăța coregrafii, vom construi împreună momente de dans și ne vom juca prin intermediul improvizației.

Tehnicile de dans și metodele de lucru  vor fi adaptate abilităților fiecărui cursant în vederea construirii unui parcurs propriu și natural pentru acesta.

La cererea participanților, se pot organiza prezentări deschise (din trei în trei luni).


Cu: Beatrice Tudor

Program:

MARȚI 17:45-18:45
JOI 17:45-18:45Tarife:

Abonament 4 ședințe / lună: 150 lei
Abonament 8 ședințe / lună: 250 lei
O ședință: 50 lei
Reduceri: 10% din tariful abonamentului pentru frați și familii monoparentale
Înscrieri: 0742 040 570 / unfoldmotion@gmail.com

Abonamentele sunt nerambursabile și nu se reportează de la o lună la alta. În cazul în care sunteți nevoiți să lipsiți, există posibilitatea recuperării ședinței respective intr-una din zilele din program.


Informații și înscrieri

︎ 0742 040 570
︎ unfoldmotion@gmail.com
︎ Unfold Motion


Cursul următor ︎