Curs de dans contemporan pentru actori și studenți la actorie

Indiferent de vârsta sau profesia noastră, dansul ne menține conectați, fericiți și în formă. Ne ajută să dezvoltăm noi abilități, să ne relaxăm și să ne cunoaștem mai bine. O viată activă ne păstrează echilibrați atât mental cât și fizic iar participarea la un curs de dans contemporan poate contribui în mod direct.

Cursul se adresează în exclusivitate studenților la actorie și actorilor care simt nevoia unei pregătiri corporale intense, în relație cu activitatea profesională.

Considerăm că, pentru actori, corpul este un instrument de expresie important, care necesită cadre de dezvoltare cât mai diverse. Dansul contemporan poate fi o modalitate de a antrena corpul în a-și descoperi libertatea de exprimare și stilul propriu. De asemenea, este cadrul potrivit pentru a lucra în conexiune directă cu emoțiile și senzațiile.

Cursul are un ritm intensiv însă accentul este pus pe proces, respectând modul diferit al fiecăruia de a asimila cunoștiințe. Abordăm pe parcursul orei diferite tipuri de tehnici de dans contemporan și metode de improvizație. Acestea contribuie la îmbunătățirea motricității și a capacității de a fi prezent în corp în vederea valorificării acestuia la maximum în timpul procesului de creație.


Cu: Beatrice Tudor

Program:

LUNI 20:00-21:00 
MIERCURI 20:00-21:00Tarife:

Abonament 4 ședințe / lună: 150 lei
Abonament 8 ședințe / lună: 250 lei
O ședință: 50 lei
Reduceri: 10% din tariful abonamentului pentru studenți sau frați
Înscrieri: 0742 040 570 / unfoldmotion@gmail.com

Abonamentele sunt nerambursabile și nu se reportează de la o lună la alta. În cazul în care sunteți nevoiți să lipsiți, există posibilitatea recuperării ședinței respective intr-una din zilele din program.


Informații și înscrieri

︎ 0742 040 570
︎ unfoldmotion@gmail.com
︎ Unfold Motion


Cursul următor ︎